Over ons

Welkom bij LED Customs! Wij zijn een webshop die sinds 2018 unieke scooter accessoires verkoopt. Onze missie is om jouw scooter een unieke uitstraling te geven en je rijervaring te verbeteren met onze hoogwaardige producten.

Bij LED Customs draait alles om het personaliseren van je scooter en het creëren van een unieke stijl. Ons doel is om de beste scooter accessoires te bieden, zodat jij je scooter kunt omtoveren tot een echte eyecatcher. Van LED verlichting tot custom stickers en onderdelen, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw scooter te personaliseren.

Ons team bestaat inmiddels uit 12 gepassioneerde scooterliefhebbers die altijd op zoek zijn naar de nieuwste trends en technologieën om onze producten te verbeteren. We werken nauw samen met onze leveranciers om ervoor te zorgen dat we altijd de beste kwaliteit en de nieuwste producten kunnen aanbieden.

We vinden het belangrijk om onze klanten een persoonlijke service te bieden. Heb je vragen of opmerkingen over onze producten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om je te helpen.

Bij LED Customs zijn we trots op wat we doen en we streven ernaar om onze klanten tevreden te stellen. We hopen dat je bij ons vindt wat je zoekt en je scooter kunt personaliseren op de manier die bij jou past.